O Nama

 

OPRUGE PIKIĆ je firma koja je po svojoj registraciji nova na srpskom tržištu (u APR-u registrovana 2013. godine). Ona, medjutim, koristi znanje i iskustvo iz skoro 50-godišnjeg poslovanja jednog od prvih privatnih zanatlija Jugoslavije, Božidara Pikića. Sa svešću o značaju i vrlo širokoj upotrebi opruga u našem svakodnevnom životu (skoro da nema proizvoda u kućnoj i industrijskoj upotrebi koji u sebi nema bar jednu oprugu), Božidar Pikić je postepeno razvijao proizvodnju i od zanatske radnje početkom 90-tih godina prerastao u jedno od najvećih privatnih preduzeća-proizvodjača opruga (TEHNOMERKUR). Razvoj TEHNOMERKURA je u poslednjih 15-tak godina išao u pravcu diversifikacije proizvodnje, tako da su osvojeni novi proizvodi i pokrenuta široka paleta proizvodnje iz oblasti metalne galanterije. Želeći da se proizvodnji opruga posveti dužna pažnja, rukovodstvo TEHNOMERKURA je donelo odluku da kompletnu proizvodnju opruga izdvoji i prenese je na novoosnovano preduzeće OPRUGE PIKIĆ. Na ovaj način, koristimo najbolje od spoja mladosti, znanja i iskustva. Imamo nove ideje, savremeni način pristupa tržištu, ali smo zadržali dugo sticana znanja i iskustvo, tradicionalni odnos prema poslovnim partnerima i spremnost da se u potpunosti posvetimo razvoju proizvodnje opruga.

 

 

Mila Pikić
Direktor

Već više od 20 godina radi u porodičnoj firmi. Prošla sve faze rada, od magacinskog poslovanja preko proizvodnje do administracije i rukovođenja. Na poziciji generalnog direktora, nosi odgovornost za kompletno poslovanje firme, a posebno za razvoj proizvodnog procesa i širenje prodajne mreže.

Email: mila@oprugepikic.rs

Maja Jakovljević
Zamenik direktora

Diplomirani ekonomista, sa preko 14 godina radnog iskustva u obavljanju administrativnih i finansijskih poslova u privatnim proizvodnim preduzećima i državnoj administraciji.

Email: maja@oprugepikic.rs

Goran Gužvić
Šef proizvodnje

Šef proizvodnje, od ukupno 25 godina radnog iskustva posledjih 21 je angažovan u preduzeću TEHNOMERKUR na proizvodnji opruga. Radio je raznovrsne poslove, od radnika u pogonu do komercijalnih poslova i razvoja novih proizvoda.

Email: goran@oprugepikic.rs

Pozovite nas na : "011 78 60 219